BAŞKAN ÇAYLI’NIN YARIYIL TATİLİ MESAJI

Belediye Başkanı Zeki Çaylı, 2019-2020 eğitim öğretim döneminin, tamamlanan birinci dönemi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, 2019-2020  eğitim öğretim döneminin, tamamlanan birinci dönemi  dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Çaylı yayınladığı mesajında , “Sevgili öğrenciler, 2019-2020 eğitim – öğretim yılının birinci döneminin tamamlanmasıyla birlikte karnelerinizi aldınız. 15 gün sürecek tatilinizde mümkün olduğunca kendinize vakit ayırmanızı, iyice dinlenmenizi ve kitap okumanızı tavsiye ediyorum. Yarıyıl tatiline giren ve karne alma sevinci yaşayan tüm öğrencilerimizin karne heyecanını paylaşıyor, öğrenci ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyorum. Yenice Belediyesi olarak, ilçemizdeki okullarımıza fiziki ihtiyaçları başta olmak üzere eksikliklerin giderilmesi anlamında imkanlarımız ölçüsünde destek sağlıyoruz, sağlamaya devam edeceğiz. Eğitim alanındaki desteklerimiz her zaman devam edecek.”dedi.

About azbildik